(iOS) Cooking Mama: Let\u0027s cook! primogems hack artırmaq
Feb 6, 2022 1:17:06 GMT -4
Post by descpourobosonp on Feb 6, 2022 1:17:06 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ primogems hack artırmaq ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Mama: Let\u0027s cook! 2022 version ▞▞▞
واو واو واو واو كلش حلوه وتخبل كرسبي😹😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
🥰👍yaxşı olar hər qalda şəkillərindən maraqlı bir oyun kimi görünür......oynadım amma maraqlı deyil sıxıcıdı
Reklamlar, reklamlar və daha çox reklamlar. Tonlarca şey ödəniş divarları və reklam saatlarının arxasında kilidlənir. Bişirmə Wii oyunundan daha sadə görünür və səhv etmək daha çətindir. Restoran rəhbərliyi təkrarlayıcı və diqqətsiz idi. Mən ümid edirəm ki, qarşıdan gələn tam buraxılış oyunu orijinal oyunları əyləncəli edən şeyi ələ keçirəcək, eyni zamanda daha həssas idarəetmələr əlavə edəcək ki, bişirmə daha da real/məşğul olsun.
oyun əyləncəli və yaxşıdır, lakin bəzən idarəetmə yaxşı deyil, ona görə də nəzarəti yenidən yoxlayın
Rocket Punch! પઝલ arxk
Bu, indiyə qədər oynadığım ən yaxşı yemək bişirmə oyunudur. Mən başqa yemək oyunu oynamağa çalışdım, amma bu, onu sevməyi dayandıra bilmədiyim yeganə oyundur.
Nintendo DS və 3DS-də Cooking Mama oyunlarını çox bəyəndim. Beləliklə, bu oyunu aldım. Amma xeyri yoxdur. Sizdə yalnız müəyyən sayda reseptlər mövcuddur və əgər daha çox resept istəsəniz, ödəniş etməlisiniz. Həmçinin bəzən restoranda xidmət etmək üçün yeməklər bişirdiyiniz zaman restorana çatanda o, heç bir stok olmadığını bildirir. Bu oyunla narahat olmayın. Bu oyundan daha yaxşı yemək bişirmə oyunları var
Bu oyun çox yaxşıdır!! mən onu həqiqətən sevirəm!!!
Reklamlar yayılmadan və hər şeyi dəyişmədən evdən kənarda oynamaq mənim ən çox sevdiyim oyun idi. Məni kədərləndirir. Yalnız 2/5, çətinliklə razıyam.
Çox şey gedir!! Onlar həddən artıq çox funksiya əlavə etməyə çalışdılar və eyni zamanda ekranda bir çox pop-up və dialoq qutularının YOLLARI var... sadəcə sadə saxlasalar, daha çox üstünlük verərdilər. Restoran, ferma, meyvə bağı, balıqçılıq və s. simulyatorları qarışdırmağa ehtiyac yoxdur.
məhdud reseptlər və daimi olaraq sizdən əşyalar almağınızı və ya ada izləməyinizi xahiş etmək bir az xoşagəlməz haldır
Yemək bişirə bilmədiyim üçün ona 2 ulduz verirəm, mətbəxə gedirəm, sonra reseptlər görünür, sonra yoxa çıxır, xahiş edirəm səhvləri düzəltmək üçün bu oyunu yeniləyin:(
Mən bu oyunu uşaqlarım üçün quraşdırıram .. və onlar bunu çox sevirlər. Amma görünür, uşaqlar üçün uyğun olmayan reklam var (oyun reklamı). Zəhmət olmasa düzəldin. təşəkkürlər.
Bu oyunu bəyənirəm, o, yemək bişirən mama oyununun olduqca yaxşı mobil versiyasıdır, görüləsi çox şey var! Yeganə problem odur ki, bəzi reklamlar uyğun deyil, amma indiyə qədər gördüyüm reklamların hamısı deyil. Uyğun olmayanlar Yapon reklamlarıdır. Oyunla bağlı yeganə problemim budur, əks halda bu oyun olduqca yaxşıdır!🙂
müxtəlif seçimlər və rejimlər də ola bilər. belə qarışıq! və tezliklə bir çox reklam
Bu oyun uşaqlar üçündür. Psixi pozulma astanasındadır, çünki oyun makaronu toxunduğum yerdə qatlamayacaq.
o, sadəcə olaraq, mümkün olan hər saniyə sizə reklamları qusdurur və hər bir aktiv cizgi filmi üzərində işləyir və hər bir menyu seçimi tərpənən və parıldayanda və ya hər hansı bir halda bu, sadəcə olaraq göz yorucu olur.
Hər dəfə mükəmməl bir şey əldə etməyiniz gözlənilməyəndə daha əyləncəlidir. Düzünü desəm, qarmaqarışıqlıq etmək və ananın dəli olmasını izləmək çox əyləncəlidir. Onun cansıxıcılığını mükəmməlləşdirmək.
Mən bunu oynadım və hələ də bu oyunu DS-də oynayıram və düşünürdüm ki, bu proqramı yükləmək orijinal oyunu oynamağı asanlaşdıracaq, lakin bu, orijinal oyun kimi deyil! pisdir, çox parlaqdır, üzümdə çox şey var və hər zaman ortaya çıxan çox şey var! Bu oyunu zərrə qədər də tövsiyə etmirəm!
Möhtəşəmdir, amma mən ona 3 ulduz verirəm, çünki digər resept internetə lazım olduğu üçün aça bilmir
Bu reseptlər həqiqətən işləyir, çünki mənə yemək bişirməyi öyrədən proqram axtarırdım. Bu reseptlər qanuni görünür, lakin mən inqrediyentləri sərf etməzdən əvvəl əmin olmaq istəyirəm.
Mən uşaqlıqdan anama yemək bişirməyi sevirəm, ona görə də bununla çox əylənirəm. Mən başa düşmürəm ki, niyə bu qədər çox insan UI-nin "böyük" olmasından şikayətlənir. Gacha tipli oyunla müqayisədə bu heç bir şey deyil, mənə etibar edin. UI mənim üçün çox sadədir. Sevin❤
Bu oyun o qədər çaşdırıcıdır, tərtibat həddən artıq çoxdur, şeylər peyda olmaqda davam edir və onların nə demək olduğunu bilmirəm, görüləsi çox iş var, hər şeyin kilidini açmaq üçün daim reklamlara baxmalısan, bu, sadəcə olaraq, həddən artıq çoxdur.
Mən oyunun yemək hissələrini çox bəyəndim, amma o qədər üzücüdür ki, bunun üçün pul ödəməlisən... Reseptlər üçün 70%. Mən sadəcə pulsuz olanları oynadım. Qalan hər şey çox məşğuldur, çünki onlar sizi məşğul saxlamaq üçün hər bir pulsuz mobil oyunu oynamağa çalışmışlar. İstədiyim şey şirin yeməklər bişirmək idi, amma bunun əvəzinə məni reklamlara baxmağa və ya pul ödəməyə məcbur edəndən sonra pop-up görmək məcburiyyətində qaldım. Və musiqi ÇOX ZƏHRƏTLİ TEKRARLIDIR. Deyəsən, real oyunu oynamaq üçün DS almalıyam.
Çox sayda pop-up və reklam. Az qala oyun.
Men bunu çox sevdim.Eladı tövsiye edirem.Yükleyin sizde)))
Cooking Mama: Let's cook! Educativo winn
sadəcə təsadüfi bir baxış ~ amma mən bu oyunu 6 il əvvəl oynadığım zaman bağırsaqlarınız hinduşkaları və çoxlu qan tökərdiniz (yaxşı 6 il əvvəl 6 yaşım var idi) və bunu etmək üçün sizə təxminən 10 və ya 20 saniyə vaxt verəcəkdi..
Maraqlıdı
MƏN mama oyunları bişirməyi sevirəm, amma kaş ki, reseptlərdəki bütün əlavələri aldıqdan sonra belə bu oyunu oflayn oynaya bilsəm... əks halda tam 5 ulduzlu qiymət verərdim... ): əgər yoxdursa və mən deyiləm. tutmaq?
Yaxşı oyundu
Mükafat qazanmaq üçün 30 saniyəlik reklamlara baxmaq lazımdır. Mən konsepsiyanı sevirəm, lakin bu, hamı üçün dostluq oyunu olmalıdır. Qarışıqlığınızı düzəldin.
Oyun sevimli olsa da, vaxt sərtdir və mütləq çox sürətlidir ki, bu da oyunu/oyun keyfiyyətini poza bilər. Sizə baxmağa çalışdıqları reklamların miqdarı axmaqdır və Mama Dojo turlarında qarışdığınız zaman ya sikkələrdən istifadə etməyinizi, ya da reklam izləməyinizi istəyirlər ❌
_amma..._ Oyun cox yaxsidi amma indi ondan bezdim. Niyə? Çünki oyun uşaqlar üçündür, amma siz bişirə biləcəyiniz yeməklərə pul xərcləməlisiniz. Onun yaxşı olduğunu deyəcəksiniz, bəs XƏBƏRLƏRİ ALA BİLMƏYƏN ƏRƏB XALQINDA? MƏNİM KREDİT KARTIM VƏ YA ALMA KODUMU VƏ HƏTTA DOLLARIM YOXDUR OYUNDAN HƏVZƏ EDƏ BİLMƏYƏM ÇÜNKİ BUNUN PULSUZ XİDMƏTİ OLDUĞU ÜÇÜN zəhmət olmasa...sadəcə bizə bir az kömək edin ki, biz oyundan həzz ala bilək. Oxuduğunuz üçün təşəkkürlər. Bu oyunu sevirəm♡♡♡♡♡♡♡♥♥♥♥♥★☆
Əla oyundur😍
Cooking Mama: Let's cook! Освітні mwll
Mən oyunu sevirəm, lakin proqram çox xaotikdir. Nintendo ds versiyasında o qədər də çox pop-up yox idi. Bu, oyun təcrübəsini məhv edir.
Eladi
Oynadıla bilər, amma mərhələni təmizlədikdən sonra reklamları atlaya bilsəm yaxşı olar. Bu bezdiricidir, çünki reklamları gözləməli oluram və onu ötürə bilmirəm (bilirsiniz, videolar, uf hhh).
Bu qədər yaxşı bir oyun üçün üç ulduzla qiymətləndirməm həqiqətən təsir edicidir. Məsələ burasındadır ki, siz yemək hazırlayarkən elə olmasını istərdim ki, siz öz reseptlərinizi hazırlayasınız və onları insanlara satasınız. İndi bu əla olardı.
💟💟💟💟💟💟💟💟men de SUNAYYYYY😂😂😂😂😄😄😄😄
Bu, uşaqları mümkün qədər çox reklam izləmək və ondan pul qazanmaq üçün hazırlanmış bir oyun kimi hiss olunur. Sizə tez-tez reklam izləmək imkanı verirlər, bu çılğındır. Mənim problemim, yetkin bir yetkin kimi, bunun vizual olaraq həddindən artıq çox olmasıdır. Ekrandakı hər bir şəkil fırlanır, yellənir, titrəyir, yanıb-sönür və s. Bu, gözlərinizə çox pis təsir edir. Silindi. Əvəzində köhnə versiyanı DS-də oynayacağam.
Mən oyunu bəyənirəm, amma işin və ya pulun yoxdursa, bu oyun pisdir. Necə ki, hər şey satın almaq üçündür, ona görə də onu sökməli oldum
Dürüst bir rəyçi olaraq, bu çox əyləncəli bir oyundur! Sevimlilərimdən biri! Bu oyun oynamaq çox xoş və sevimlidir! Bu, çox asılılıq və həyəcanvericidir! Bu, mən balaca olanda Wii-də bu sevimli oyunu oynadığım zamanlar haqqında çoxlu nostalji və xatirələri geri gətirir! Bu oyunu oynayanda çox gözəl vaxtlarım oldu! Mən bu oyunu əyləncəli, əyləncəli, asılılıq yaradan və sevimli oyunları sevən hər kəsə tövsiyə edirəm! Bunu hazırladığınız və xoş xatirələri geri qaytardığınız üçün çox sağ olun, tərtibatçılar! Böyük işə davam edin!
Telefonum xarab oldu və mən yedəklənmiş məlumatlarımla oyunu yeni telefonuma yenidən quraşdırdığım zaman yemək bişirən ana bütün məlumatlarımı, eləcə də dlc alışlarımı sildi. Məlumatları bərpa etmək klikləməklə heç nə etmədi.
internet olmadıqda bəzi yeməklər kilidlənir
Bu gülməli və maraqlı oyundur! Amma çox reklam var.. Zəhmət olmasa baxın..
Mən onu sevdim, amma mama dojoda kartof qızartması hazırlayarkən çantanı silkələmək əsəbiləşdi və bu məni əsəbiləşdirdi, ona görə də onu o qədər də sevmirəm.
yeganə tənqidim budur ki, sizə lazım olan yemək var, amma yeməyi almırsan, amma bu oyun heyrətamizdir
Bu oyunda daha çox iş lazımdır, bu, əyləncəlidir, lakin kilidini aça bilmədiyiniz şeylər ya oyunun və ya tapşırığın müəyyən hissələrinin kilidini açmaq və ya almaq üçün kifayət qədər imkanınız olmadığına görədir.
Məncə oyun möhtəşəmdir!!! Amma bir neçə problem.. 1. Bulmacalar çox çətindir. 2. Mini qidaları əldə etmək asandır. 3. Balıq tutduğum zaman 🎣🎣🎣 Balıq nadir olmasa da, sanki bu, məni bunun üçün həqiqətən çox işləməyə məcbur edir, bütün sərt aka qırmızı işarələr kimi, adi bir balıq üçün çox sürətlidir.